top of page
Etsi
  • leffatutkalla

You People - Teikäläiset

Päivitetty: 12. helmik. 2023


2023, 1t 59min, K13, komedia/draama/

podcast


Ohjaus: Kenya Barris

Käsikirjoitus: Kenya Barris & Jonah Hill

Pääosissa: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy, Julie Louis-Dreyfus, Sam Jay, Nia Long, David Duchovny & Molly Gordon

Katsottavissa: Netflix, tuli palveluun 27.1.

Kategoria: Päräyttävä kauden aloitus & oma valinta!


35-vuotias Ezra (elokuvan toinen käsikirjoittaja Jonah Hill) on pörssimeklari, joka pyörittää podcastia (!) yhdessä ystävänsä Mo'n (Sam Jay) kanssa.


Niken tossuihin ja trendikkäisiin vaatteisiin pukeutuvan Ezran ja Mo'n podi käsittelee kulttuuria ja erilaisten kulttuurien kohtaamista. Ezra kun on vaaleaihoinen juutalainen ja Mo tummaihoinen.


Rakkausrintamalla kolhuja kokeneen Ezran elämän suunta tuntuu muuttuvan, kun hän kohtaa todellisen sattuman kautta suunnittelija Amiran (Lauren London). Luvassa on lisää kulttuurien kohtaamista, ja jopa törmäämistä...


Kyseessä on ohjaaja Kenya Barrisin debyyttiohjaus pitkän leffan saralla. Herra on ollut tekemässä muun muassa tv-sarjoja Black-ish ja Grown-ish.


Elokuva oli, ainakin katsomishetkellä, peräti Netflixin suosituimpien elokuvien listauksen kärjessä.


Juuson arvosana: "Minulla ei ollut tähän leffaan oikeastaan mitään odotuksia, joten en juurikaan pettynyt, vaikka arvosana onkin huonohko. Tiedostin leffan alkaessa, että tässä on ainekset johonkin hyvään tai todella keskinkertaiseen ähellykseen. Jälkimmäistähän sitä saatiin. 5,7/10."


Sakun arvosana: "You People kiinnosti etukäteen suhteellisen paljon. Lahjakas cast menee kuitenkin vähän hukkaan, varsinkin mister Murphy. Ensimmäiset puoli tuntia on hyvää, sitten ajatus karkaa hyppysistä. Vaikka kovasti haluaisinkin, niin en voi antaa korkeampaa arvosanaa kuin 6,6/10."

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page